ons YouTube kanaal ons YouTube kanaal

 NL
 FR
 EN

KORT  NIEUWS

De volgende datum voor Ballonhappening Waregem en Waregem Kinderstad is intussen bekend: zaterdag 24 juni 2017. Noteer deze alvast in uw agenda!

Lees meer nieuwsberichten.

HOOFDSPONSORS

NIEUWSBRIEF

Vul hieronder uw email adres in en wij houden u op de hoogte!

METEO

FACEBOOK

Ballonvaart Anzegem, West-Vlaanderen, ook als geschenkbon

Meevaren - Wij maken luchtballonvaarten boven West-Vlaanderen, o.a. in de regio van Anzegem

Wij bieden gans het jaar door luchtballonvaarten aan, vanuit verschillende steden in Oost- en West-Vlaanderen! U kan bijvoorbeeld meegaan met onze luchtballon vanuit de omgeving van Anzegem.

De zwaartekracht overwinnen, de wereld onder ons in speelgoedformaat aanschouwen, spelen met de natuurelementen... Ballonvaren is en blijft een avontuur, een sport, een belevenis, waar IEDEREEN intens van geniet!

Wat te zien:

Ooit al eens gedroomd om de prachtige stad ANZEGEM vanuit een luchtballon te bewonderen? Een ballonvaart boven Anzegem, met Een prachtig zicht op dit heuvelland tussen de Leie en de Schelde, met bezienswaardigheden o.a. de kerk van Sint-Jan De Doper, watermolen "Goed te Walskerke", de Landergemmolen,... is werkelijk adembenemend! Wij kunnen u garanderen dat een luchtdoop boven deze omgeving echt de moeite waard is. Je kan mooi de deelgemeenten bekijken: Gijzelbrechtegem, Ingooigem, Kaster, Tiegem en Vichte.. Ook de buurgemeenten en -steden van Anzegem zijn prachtig vanuit de lucht: Avelgem, Zwevegem, Deerlijk, Waregem en Wortegem-Petegem. Je kan een luchtballonvaart aan jezelf schenken of cadeau doen aan een kennis! Steeds origineel en doeltreffend.

Meteo:
Wenst u de meteo gegevens voor de komende dagen in de omgeving van Anzegem te bekijken, hieronder op de meteogram vindt u terug welk weer (regen/zon, windsnelheid, windrichting, neerslaghoeveelheid en temperatuur) het zal zijn in Anzegem:

meteogram Anzegem

Opstijgplaatsen:

Opstijgen kan vanaf ieder proper grasveld van ong. 60 bij 60 m. zonder hindernissen. Distri Europe ballooning kent ook diverse geschikte terreinen verspreid over België. Bijvoorbeeld te Hulste, Izegem, Ingelmunster, Ieper, Kemmel, Poperinge, Reninge, Wetteren, Deinze, Tielt, Moeskroen, Sint Eloois Vijve, Lichtervelde, Ardooie, Meulebeke, Aalter, Anzegem, Tiegem, Avelgem, St Baafs Vijve, Wielsbeke, Helkijn, Outrijve, Wetteren, Deerlijk, Zonnebeke, Dikkebus, Sint-Eloois-Winkel, Roeselare, Gullegem, Oostkamp, Gits, Kuurne, Roeselare, Torhout, Heule, Wortegem-Petegem, Loppem, Brugge, Reninge, Veurne, Watou, Zwalm, Bissegem, Kortrijk, Marke, Menen, Moeskroen, Wervik, Waregem, Kruishoutem (Lozer), Overmere, Ronse, Wachtebeke, Waasmunster, Sint Niklaas, enz ... ook in uw streek is vast een geschikte plaats te vinden! Contacteer ons.
Indien U een goede ballonvaarder buiten West Vlaanderen of Oost Vlaanderen zoekt brengen wij U graag in contact met een van onze collega´s.

Zelf meevaren of geschenkbon voor een vaart regio Anzegem:
Wenst u ook mee te varen met een luchtballon boven Oost- of West-Vlaanderen (vanuit Anzegem of een andere stad)? Dit kan! Verwezenlijk uw dromen en neem contact op met Gino Ciers van het Distri Europe ballooning team, met ervaring sinds 1991!

Bovendien bieden wij cadeaubon ballonvaarten aan! Wij doen ook ballonvluchten voor bedrijven, als teambuilding, voor klantenrelaties of incentives. Elke ballonvaart wordt verzorgd met een champagnedrink na de vlucht!

Kijk gerust op de website: www.warmeluchtballon.be

De prijzen en info over de ballonvaart vindt u hier: http://www.warmeluchtballon.be/prijzen.asp?l=nl

Steeds een geslaagd cadeau voor jezelf of voor een kennis! Bovendien kan je ook kortingsbonnen aanschaffen, en je geschenkbon online bestellen. U kan hiervoor op volgende pagina terecht: http://www.warmeluchtballon.be/geschenkbonnen.asp?l=nl

Een ander voorstel of vraag?

U kan steeds contact opnemen:
Gino CIERS
Brugsesteenweg 49
B-8531 HULSTE (Harelbeke)
051 -312 325

mail: info@ballonhappening.be

ballonvaart Anzegem

Reservatie of meer info:

*Naam:
*Email:
*Bericht:
Telefoon:

*Controle:
 

 

Wenst u een ballonvaart te maken boven West-Vlaanderen? Dit met vertrekplaats de hippodroom van Waregem. Een unieke belevenis voor jong en oud! Maak er een uitstap van voor de ganse familie!