ons YouTube kanaal ons YouTube kanaal

 NL
 FR
 EN

KORT  NIEUWS

De weer en vooral de windgoden waren de ballonhappening voor het derde jaar op rij niet gunstig gezind. De ballonhappening 2017 kon niet doorgaan wegens stormachtige wind.
Jammer, maar helaas, en niets aan te doen. Wat sommigen ook denken en voorspellen, de natuurelementen zullen we nooit in de hand hebben en moeten we respecteren.

Lees meer nieuwsberichten.

HOOFDSPONSORS

METEO

FACEBOOK

Sponsors van dit evenement

Zonder sponsors geen ballonhappening! Graag willen we al onze sponsors hartelijk danken voor hun steun en vertrouwen!

Wenst u ook dit mooie evenement te ondersteunen?

Ook voor de volgende edities zijn we op zoek naar sponsors, media sponsors, product sponsors, gift sponsors, enz. Elke bijdrage is welkom en gewaardeerd.  
Voor iedere sponsor bieden we alvast een mooie link op deze website + de nodige return (te bespreken).

Ander voorstel? Contacteer ons

Sponsoring editie 2017


Het team van Luchtdopen Ciers uit Hulste zorgt voor de organisatie van "alles wat vliegt" maar om de kwaliteit van dit evenement nog te verbeteren en de duizenden bezoekers een waardevol GRATIS evenement aan te bieden zijn we, samen met Stad Waregem, op zoek naar partners, sponsors, media sponsors, product sponsors, gift sponsors, enz. Elke bijdrage is welkom en gewaardeerd. Voor iedere sponsor bieden we alvast een mooie link op deze website + een mooie return of een speciaal sponsorarrangement, afhankelijk van de bijdrage. Vanzelfsprekend kan tijdens dat weekend ook volop reclame gemaakt worden op de evenementsterreinen zelf d.m.v. spandoeken, affiches, vlaggen, enz.

Alles is bespreekbaar, en als return kunnen we van alles aanbieden: publiciteit, VIP arrangementen, ballonvaarten, helikopterluchtdopen, enz…

U kan de website van onze sponsors bereiken door op hun logo hieronder te klikken.

stad Waregem

streekbier west-vlaanderen

meubelen gaverzicht

ballonvaart west-vlaanderen

HDweb webdesign West-Vlaanderen

meubelen Okay

belgian chocolates

animatie Waregem