ons YouTube kanaal ons YouTube kanaal

 NL
 FR
 EN

KORT  NIEUWS

De weer en vooral de windgoden waren de ballonhappening voor het derde jaar op rij niet gunstig gezind. De ballonhappening 2017 kon niet doorgaan wegens stormachtige wind.
Jammer, maar helaas, en niets aan te doen. Wat sommigen ook denken en voorspellen, de natuurelementen zullen we nooit in de hand hebben en moeten we respecteren.

Lees meer nieuwsberichten.

HOOFDSPONSORS

METEO

FACEBOOK

Ballonvaart boven Kortrijk

Wij bieden heel het jaar door ballonvaarten aan, vanuit verschillende steden in West-Vlaanderen! U kan bijvoorbeeld meegaan met onze luchtballon vanuit de omgeving van Kortrijk.

De zwaartekracht overwinnen, de wereld onder ons in speelgoedformaat aanschouwen, spelen met de natuurelementen... Ballonvaren is en blijft een avontuur, een sport, een belevenis, waar IEDEREEN intens van geniet!

Wat te zien:

Ooit al eens gedroomd om de prachtige stad KORTRIJK en de Leie vanuit een luchtballon te bewonderen? Een ballonvaart boven de Groeningestad is werkelijk adembenemend! Wij kunnen u garanderen dat een luchtdoop boven de bekende vlasstreek echt de moeite waard is. Ook de deelgemeenten van Kortrijk zijn prachtig vanuit de lucht: Aalbeke, Bellegem, Bissegem, Heule, Kooigem, Marke en Rollegem. Ook de grensgemeenten kan je zien liggen (Kuurne, Harelbeke, Zwevegem, Sint-Denijs, Spiere-Helkijn, Dottenijs, Rekkem, Lauwe, Wevelgem, Gullegem, Sint-Eloois-Winkel, Lendelede, met gehucht Sint-Katharina). Je kan een luchtballonvaart aan jezelf schenken of cadeau doen aan een kennis! Steeds origineel en doeltreffend.

Meteo:


Wenst u de meteo gegevens voor de komende dagen in de omgeving van Kortrijk te bekijken, hieronder op de meteogram vindt u terug welk weer (regen/zon, windsnelheid, windrichting, neerslaghoeveelheid en temperatuur) het zal zijn in Kortrijk:

meteo Kortrijk

Opstijgplaatsen:

Opstijgen kan vanaf ieder proper grasveld van ong. 60 bij 60 m. zonder hindernissen. Distri Europe ballooning kent ook diverse geschikte terreinen verspreid over België. Bijvoorbeeld te Hulste, Sint-Eloois-Winkel, Roeselare, Gullegem, Oostkamp, Gits, Kuurne, Roeselare, Torhout, Heule, Wortegem-Petegem, Loppem, Brugge, Reninge, Veurne, Watou, Zwalm, Bissegem, Kortrijk, Marke, Izegem, Ingelmunster, Ieper, Kemmel, Poperinge, Reninge, Oudenaarde, Deinze, Tielt, Moeskroen, Sint Eloois Vijve, Lichtervelde, Ardooie, Meulebeke, Aalter, Anzegem, Tiegem, Avelgem, St Baafs Vijve, Wielsbeke, Helkijn, Outrijve, Lendelede, Deerlijk, Zonnebeke, Dikkebus, Menen, Moeskroen, Wervik, Waregem, Kruishoutem (Lozer), Overmere, Ronse, Wachtebeke, Waasmunster, Sint Niklaas, enz ... ook in uw streek is vast een geschikte plaats te vinden! Contacteer ons.
Indien U een goede ballonvaarder buiten West Vlaanderen of Oost Vlaanderen zoekt brengen wij U graag in contact met een van onze collega´s.

Reservatie of meer info:

contactpagina

Zelf meevaren of geschenkbon:

Wenst u ook mee te varen met een luchtballon boven West- of Oost-Vlaanderen (vanuit Kortrijk of een andere stad)? Dit kan! Verwezenlijk uw dromen en neem contact op met Gino Ciers van het Distri Europe ballooning team, met ervaring sinds 1991!

Bovendien bieden wij cadeaubon ballonvaarten aan! Wij doen ook ballonvluchten voor bedrijven, als teambuilding, voor klantenrelaties of incentives. Elke ballonvaart wordt verzorgd met een champagnedrink na de vlucht!

Kijk gerust op de website: www.warmeluchtballon.be

De prijzen en info over de ballonvaart vindt u hier: https://www.warmeluchtballon.be/nl/prijzen

Steeds een geslaagd cadeau voor jezelf of voor een kennis! Bovendien kan je ook kortingsbonnen aanschaffen, en je geschenkbon online bestellen. U kan hiervoor op volgende pagina terecht: https://www.warmeluchtballon.be/nl/geschenkbonnen

Een ander voorstel of vraag?

U kan steeds contact opnemen:
Gino CIERS
Brugsesteenweg 49
B-8531 HULSTE (Harelbeke)
051 -312 325

mail: info@ballonhappening.be

ballonvaart Kortrijk