ons YouTube kanaal ons YouTube kanaal

 NL
 FR
 EN

KORT  NIEUWS

De weer en vooral de windgoden waren de ballonhappening voor het derde jaar op rij niet gunstig gezind. De ballonhappening 2017 kon niet doorgaan wegens stormachtige wind.
Jammer, maar helaas, en niets aan te doen. Wat sommigen ook denken en voorspellen, de natuurelementen zullen we nooit in de hand hebben en moeten we respecteren.

Lees meer nieuwsberichten.

HOOFDSPONSORS

METEO

FACEBOOK

Ballonvaart omgeving Gent | Ballonvaren regio Gent

Wij bieden gans het jaar door ballonvaarten aan, vanuit verschillende steden in Oost- en West-Vlaanderen! U kan bijvoorbeeld meegaan met onze luchtballon vanuit de streek van Gent. Dit is een uniek VIP-arrangement.

Een ballonvaart tijdens de Gentse Feesten is heel origineel. U kan dit reserveren als u met een groep bent. Prijs per persoon is 140 euro.

Wij hebben luchtballons met verschillende capaciteiten:

  • 4 personen
  • 5 passagiers
  • 6 personen
  • 7 personen
  • 8 personen
  • 9 personen
  • 10 personen

Indien u met meer dan 10 personen bent, dan verspreiden we de passagiers over verschillende luchtballons. Ons bedrijf beschikt over verschillende piloten.

De zwaartekracht overwinnen, de wereld onder ons in speelgoedformaat aanschouwen, spelen met de natuurelementen... Ballonvaren is en blijft een avontuur, een sport, een belevenis, waar IEDEREEN intens van geniet!

Reservatie of meer info:

contactpagina

Wat te zien:

Ooit al eens gedroomd om de prachtige stad GENT vanuit een luchtballon te bewonderen? Een ballonvaart boven de Gentse feesten is echt uniek. De Gentse Feesten behoren tot de grootste volksfeesten van Europa.

Indien gewenst trachten we met onze luchtballons op te stijgen om boven Gent uit te komen, zo kan u vanuit de lucht deze unieke feesten aanschouwen!

Opstijgplaatsen:

Opstijgen kan vanaf ieder proper grasveld van ong. 60 bij 60 m. zonder hindernissen. Flybird bv ballonvaarten kent ook diverse geschikte terreinen verspreid over België. Bijvoorbeeld te Hulste, Izegem, Ingelmunster, Ieper, Kemmel, Poperinge, Reninge, Oudenaarde, Deinze, Tielt, Moeskroen, Sint Eloois Vijve, Lichtervelde, Ardooie, Meulebeke, Aalter, Anzegem, Tiegem, Avelgem, St Baafs Vijve, Wielsbeke, Helkijn, Outrijve, Lendelede, Deerlijk, Bissegem, Kortrijk, Marke, Menen, Moeskroen, Wervik, Waregem, Zonnebeke, Dikkebus, Sint-Eloois-Winkel, Gullegem, Oostkamp, Gits, Kuurne, Roeselare, Torhout, Heule, Wortegem-Petegem, Loppem, Brugge, Reninge, Veurne, Watou, Zwalm, Kruishoutem (Lozer), Overmere, Ronse, Wachtebeke, Waasmunster, Sint Niklaas, enz ... ook in uw streek is vast een geschikte plaats te vinden! Contacteer ons.

Indien U een goede ballonvaarder buiten West Vlaanderen of Oost Vlaanderen zoekt brengen wij U graag in contact met een van onze collega´s.

Zelf meevaren of geschenkbon:

Wenst u ook mee te varen met een luchtballon boven Oost- of West-Vlaanderen (vanuit Gent of een andere stad)? Dit kan! Verwezenlijk uw dromen en neem contact op met Gino Ciers van het Flybird bv ballonvaarten team, met ervaring sinds 1991!

Bovendien bieden wij cadeaubon ballonvaarten aan! Wij doen ook ballonvluchten voor bedrijven, als teambuilding, voor klantenrelaties of incentives. Elke ballonvaart wordt verzorgd met een champagnedrink na de vlucht!

Kijk gerust op de website: www.warmeluchtballon.be

De prijzen en info over de ballonvaart vindt u hier: https://www.warmeluchtballon.be/nl/prijzen

Steeds een geslaagd cadeau voor jezelf of voor een kennis! Bovendien kan je ook kortingsbonnen aanschaffen, en je geschenkbon online bestellen. U kan hiervoor op volgende pagina terecht: https://www.warmeluchtballon.be/nl/geschenkbonnen

Een ander voorstel of vraag?

U kan steeds contact opnemen:
Gino CIERS
Barzestraat 45
B-8531 HULSTE (Harelbeke)
051 -312 325

mail: info@ballonhappening.be

ballonvaart Gullegem

 


Grotere kaart weergeven

Meteo:

meteo ballonvaart gent