ons YouTube kanaal ons YouTube kanaal

 NL
 FR
 EN

KORT  NIEUWS

De weer en vooral de windgoden waren de ballonhappening voor het derde jaar op rij niet gunstig gezind. De ballonhappening 2017 kon niet doorgaan wegens stormachtige wind.
Jammer, maar helaas, en niets aan te doen. Wat sommigen ook denken en voorspellen, de natuurelementen zullen we nooit in de hand hebben en moeten we respecteren.

Lees meer nieuwsberichten.

HOOFDSPONSORS

METEO

FACEBOOK

Ballonvaarten regio Merelbeke, Oost-Vlaanderen

Wij bieden heel het jaar door ballonvaarten aan, vanuit verschillende steden in West- en Oost-Vlaanderen!

Meer info over onze ballonvaarten kan u vinden op de aparte site: ballonvaart.
U kan bijvoorbeeld meegaan met onze luchtballon vanuit de omgeving van Merelbeke.

De zwaartekracht overwinnen, de wereld onder ons in speelgoedformaat aanschouwen, spelen met de natuurelementen... Ballonvaren is en blijft een avontuur, een sport, een belevenis, waar IEDEREEN intens van geniet!

Wij bieden u:

 • een ballonvaart in Oost- of West-Vlaanderen
 • bij een volle mand krijgt u de mogelijkheid om bij u thuis op te stijgen
 • u kiest een datum (dit kan zowel tijdens de week als tijdens weekends)
 • wij hebben minstens 20 jaar ervaring; bij ons bent u in goede handen
 • de ballonvaart duurt 60 tot 75 minuten (dit is de goedkoopste prijs per minuut in de lucht)
 • wij vliegen op verschillende hoogtes
 • gezellig vliegen, onder begeleiding van een ervaren piloot
 • een goede verzekering voor alle passagiers
 • voorbereidende briefing met uitleg over de vaart
 • een champagne doop na de vaart volgens de tradities van het vak
 • een attest van de luchtdoop
 • een leuke attentie voor alle passagiers
 • drank naar keuze, ook voor de volgers
 • een 'boerenpakket' dat we aan de eigenaar van het landingsterrein bezorgen, als dank voor onze landing op zijn terrein
 • iedere ballonvaart is voor ons een VIP-ballonvaart. U bent bij ons in goede handen! Wij genieten van de vaart, en dat stralen we uit!

Meteo:


Wenst u de meteo gegevens voor de komende dagen in de omgeving van Merelbeke te bekijken, hieronder op de meteogram vindt u terug welk weer (regen/zon, windsnelheid, windrichting, neerslaghoeveelheid en temperatuur) het zal zijn in Merelbeke:

meteogram Merelbeke

Opstijgplaatsen:

Opstijgen kan vanaf ieder proper grasveld van ong. 60 bij 60 m. zonder hindernissen. Flybird bv ballonvaarten kent ook diverse geschikte terreinen verspreid over België. Bijvoorbeeld te Hulste, Izegem, Ingelmunster, Ieper, Kemmel, Poperinge, Reninge, Merelbeke, Deinze, Tielt, Moeskroen, Sint Eloois Vijve, Lichtervelde, Ardooie, Meulebeke, Aalter, Anzegem, Tiegem, Avelgem, St Baafs Vijve, Wielsbeke, Helkijn, Outrijve, Merelbeke, Deerlijk, Zonnebeke, Dikkebus, Sint-Eloois-Winkel, Roeselare, Gullegem, Oostkamp, Gits, Kuurne, Roeselare, Torhout, Heule, Wortegem-Petegem, Loppem, Brugge, Reninge, Veurne, Watou, Zwalm, Bissegem, Kortrijk, Marke, Menen, Moeskroen, Wervik, Waregem, Kruishoutem (Lozer), Overmere, Ronse, Wachtebeke, Waasmunster, Sint Niklaas, enz ... ook in uw streek is vast een geschikte plaats te vinden! Contacteer ons.
Indien U een goede ballonvaarder buiten West Vlaanderen of Oost Vlaanderen zoekt brengen wij U graag in contact met een van onze collega´s.

Zelf meevaren of geschenkbon voor een vaart regio Merelbeke:
Wenst u ook mee te varen met een luchtballon boven Oost- of West-Vlaanderen (vanuit Merelbeke of een andere stad)? Dit kan! Verwezenlijk uw dromen en neem contact op met Gino Ciers van het Flybird bv ballonvaarten team, met ervaring sinds 1991!

Bovendien bieden wij cadeaubon ballonvaarten aan! Wij doen ook ballonvluchten voor bedrijven, als teambuilding, voor klantenrelaties of incentives. Elke ballonvaart wordt verzorgd met een champagnedrink na de vlucht!

Kijk gerust op de website: www.warmeluchtballon.be

De prijzen en info over de ballonvaart vindt u hier: https://www.warmeluchtballon.be/nl/prijzen

Steeds een geslaagd cadeau voor jezelf of voor een kennis! Bovendien kan je ook kortingsbonnen aanschaffen, en je geschenkbon online bestellen. U kan hiervoor op volgende pagina terecht: https://www.warmeluchtballon.be/nl/geschenkbonnen

Een ander voorstel of vraag?

U kan steeds contact opnemen:
Gino CIERS
Barzestraat 45
B-8531 HULSTE (Harelbeke)
051 -312 325

mail: info@ballonhappening.be

ballonvaart Merelbeke

Reservatie of meer info:

contactpagina